Hotel Vildbjerg

Hotel Vildbjerg kan i 2008 fejre sit 125 års jubilæum. Bygherren var Niels Mouridsen, der også skaffede jernbanen til byen. Efter hans død i 1904 blev hotellet overtaget af Martin Israelsen, der var den første af en række ejere frem til 1945. Det år blev hotellet overtaget af en kreds af byens borgere med det formål bl.a. at skaffe hotellet en spiritusbevilling, hvilket man ikke tidligere havde haft. De eneste, der kunne købe spiritus på hotellet var „herboende rejsende".

Gennem alle årene blev der med jævne mellemrum holdt folkeafstemning om en bevilling, men frem til 1962 faldt afstemningen ud til modstandernes fordel. Frem til 1944 lå der ned langs Skolevænget en såkaldt rejsestald, hvor gæsterne kunne parkere deres vogne eller biler. Få dage efter, at tyskerne var rykket ind på hotellet i juni 1944, udbrød der brand i rejsestalden, og under slukningsarbejdet, fortælles det, sprøjtede brandfolkene vand over bygningen frem for på ilden, hvilket resulterede i, at stalden nedbrændte totalt.

Hotel Vildbjerg blev landskendt, da den daværende indehaver Ove Jørgensen i 1993 indledte en lang succesrække med ,Vildbjerg Revyen". Landets første og eneste vinterrevy, l dag spiller Vildbjerg Revyen som en efterårsrevy. Den karakteristiske to etagers bygning ud mod Bredgade er hotellets oprindelige hovedfløj. Den og resten af hotellet har gennem de 125 år gennemgået mange og omfattende udvidelser og moderniseringer, så hotellet i dag fremstår som et hotel med moderne værelser og konferencefaciliteter. l 2004 kom Hotel Vildbjerg med i kæden „Danske Hoteller", som i dag er landsdækkende. Den seneste udvidelse på hotellet er den nye tilbygning ud mod Bredgade, som rummer en café og reception.

Klik her for på et kort at se hvor dette udflugtsmål er i Trehøje området.....