Trehøje Naturpark - vejen til gode oplevelser..

Velkommen til Trehøje Naturparks hjemmeside. Her vil I finde forslag til de én- og tredages ture, vi tilbyder vore gæster. Desuden finder I en lang række informationer om de besøgssteder og seværdigheder, der findes i Naturparken. Trehøje Naturpark er karakteriseret ved sin flotte natur, der helt og aldeles afliver myten om det ”flade” Vestjylland, driftige virksomheder og kunstneriske personer. For turarrangørerne gør vi forberedelserne lettere. Vores priser er reelt totalpriser. Eneste ekstraudgift for deltagerne/arrangørerne er bustransporten og de drikkevarer, der skal nydes til maden. Ønsker I tilbud på et arrangement f. eks. en kortere eftermiddagstur, en ledsagetur i forbindelse med en kongres eller et indslag i en fætter/kusinesammenkomst. Så ring eller mail til os og få en snak om jeres ønske.

Om os..

Trehøje Naturpark er en selvstændig forening, der drives uden offentligt tilskud. Foreningen blev oprettet i 1990 som Trehøje Turistudvalg – en underafdeling af Trehøje Erhvervsråd i Trehøje Kommune. Efter den store kommunesammenlægning i 2007, hvor Trehøje Kommune gik sammen med Aulum-Haderup, Åskov Kommune og Herning Kommune og blev til Herning Kommune ophørte tilknytningen til Erhvervsrådet. Derfor besluttedes det at nedlægge turistudvalget og i stedet danne foreningen Trehøje Naturpark, hvilket skete i 2009.

Foreningens organisation består af et repræsentantskab og en bestyrelse på fem medlemmer, der varetager den daglige drift. Siden 1995 har Trehøje Naturpark arrangeret én- og flere dages ture for gæster fra hele landet, og vi har gennem årene haft mere end 11.000 gæster på besøg i Naturparken. Som eksempler på vores formåen kan vi oplyse, at vi bl.a. har arrangeret en guidet tur i forbindelse med et klubtræf i Mercedes-Benz klubben Danmark og et ledsagearrangement for TDC seniorer. Vi er derfor også klar til at tage hånd om jer og jeres gæster, hvad enten det drejer sig om et én- eller flere dages arrangement.

Praktiske oplysninger:
Turen er fuldt tilrettelagt og med lokal guide på hele turen. Eneste ekstraudgift for arrangør er bussen og de drikkevarer, deltagerne nyder til maden. Prisen er udregnet efter min. 25 personer. Er der færre betales for 25 personer Med mindre andet på forhånd er aftalt foretages afregning samlet til guiden, der ikke har mulighed for at tage betalingskort. Betaling kan også efter forudgående aftale ske via Netbank. Drikkevarer betales separat af deltagerne Endeligt deltagerantal samt besked om evt. diabetikere meddeles senest fire dage før turens gennemførelse. En evt. aflysning af turen skal ske senest 14 dage før dens afholdelse. En evt. framelding af deltagere skal ske senest to dage før turens gennemførelse. Ved senere frameldelse betales der for deltagerne. Kan turforslaget i henhold til det fremsendte program godkendes, beder vi venligst om en bekræftelse samt bestilling af middagsmenu.
OBS:  Ved alle ture, hvori der indgår besøg i kirker eller på kirkegårde, tages der forbehold for kirkelige handlinger. Ture, hvori besøg på Møltrup Optagelseshjem indgår, skal bestilles mindst et halvt år – og gerne tidligere – i forvejen. 

Trehøje Naturpark
Menukort


Middagsmenuer gældende for alle vore spisesteder:

Vi tilbyder en to retters middag eller husets frokostbuffet.
Til middagen kan der vælges mellem følgende:

Hovedretter:
Karbonade med gemyse
Flæskesteg med rødkål
Dansk bøf med løg
Hamburgerryg med grøntsager
 
Desserter:
Jordbærgrød
Is med frugter
Citronfromage
Gammeldags
æblekage

Bemærk: Menuen skal være den samme for hele selskabet.
Undtaget er dog Vegetarer/veganer og diabetikere.

Er der spørgsmål, da kontakt venligst undertegnede.

Trehøje Naturpark. Knud Bunde
tlf. 4035 82 82. e-mail: kn.bunde@mail.dk

Vi planlægger ture

Turene er et forslag og en appetitvækker! Vi sammensætter gerne turene helt efter jeres ønske! Forslagene er baseret på endagsture i Trehøje Naturpark samt flerdages ture i et større område, med gode overnatningsmuligheder.

Vi glæder os til at betjene dig og byde jer velkommen som vore gæster!